میتونیم بابت تهمت و توهین ازش شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #51173157

من و همکارم تو یه دفتر خصوصی معماری کار میکردیم. بیمه نکرد اسفندماه به خاطر کرونا سیستمها رو فرستاد که دورکاری کنیم، عیدی و پاداش و سنوات و حق بیمه از قبل مونده بود رو نداد و حقوق فرودین و اردیبهشت هم نداد.محل دفتر تو سال گذشته ۴ بار جابجا شد و دو ماه اخر سال هم با کسی شریک شد که رفتیم آنجا و حقوق و عیدی دو ماه اخر رو اون شریک پرداخت کرد.۱۳ اردیبهشت تماس گرفت که شراکتش با اون اقا بهم خورده و شما هم یا به صورت پروژه ای با من کار کنید که هر وقت پول دستم بیاد پولتون رو بدم یا اگه خواستید هر جایی برید استخدام شید، که ما بدلیل عدم امنیت شغلی گفتیم پس حداقل حقوق فروردین رو بده تا ادامه بدیم که دیگه خبری نشد و قطع همکاری شد.
ما با خودش تماس گرفتیم که بیاد قرار تسویه بزاریم که چک تسویه ما و حقوق این دو ماه رو بده و ما هم فایل و سیستم رو تحویل بدیم که گفت لازم نیس یه بار گفت سیستما بجای طلبتون، بعدش گفت سیستمها رو بفرستید و من بعد از ده پونزده روز چک کردن سالم بودن سیستم و کامل بودن فایلا پولتونو میدم وگرنه به جرم دزدی ازتون شکایت میکنم و کلی توهین کرد.به وزارت کار شکایت و ثبت کردیم. الان اون میتونه شکایت کنه بابت سیستم و مشکل برای ما پیش بیاره؟

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما در صورتی میتوانید از ایشان به جرم توهین و تهمت شکایت نمایید که اولا مدارکی بر علیه ایشان ( از جمله پیامک ، چت ، شاهد ) در دست باشد
دوم اینکه اگر شاهدی داردی که اثبات نماید ایشان خود اظهار و رضایت برای بردن سیستم داشته اند
سوم اینکه شما میتوانید از طریق اداره کار اقدام به شکایت و مطالبه کلیه حق و حقوق خویش نمایید