میگویند زمانی که پدرت فوت شده وکالت باطل شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۰ #51117070

با سلام
ما یک خواهر و یک برادر هستیم پدرم سال ۸۰ یک خانه وکالتی خریده بود و سال ۸۹ فوت کرد برادرم و همسرش سال ۹۲ فوت کردند و مادرم هم سال ۹۵ فوت کرد برادرم هفت فرزند دارد که در آن خانه سه تای آنها ساکن هستن وقتی برای گرفتن ارث خود با آنها صحبت کردم گفتن که تو حقی نداری و زمانی که پدرت فوت شده وکالت باطل شده و هیچ برگه وکالتی به من نشون ندادن و من هم نمیدانم در کجا وکالت خورده و آنها برای آن منزل سند تهیه کرده و به اسم خودشان زدن و به من می گویند که تو هیچ حقی در اینجا نداری من برگه حصر وراثت را گرفتم ولی میگن چون وکالت رو نداری نمیشه کاری کرد

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه تاریخ فوت پدرتان سال ۸۹ می باشد و برادرتان ۳ سال پس از ایشان فوت نموده اند (لذا در صورتی که وکالت اعطا شده توسط پدرتان به جهت فوت ایشان باطل شده باشد) این بطلان نسبت به برادر تان نیز تسری خواهد داشت
بنابراین فرزندان ایشان در صورتی که ادعا می نمایند وکالت پدر شما پس از فوت ایشان باطل شده ،این بطلان شامل حال پدر آنها نیز خواهد شد
لذا شما می توانید اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت و تقسیم ترک نمایید

سلام، اگر وکالت باطل شده باید برای برادر شما هن باطل شده باشد پس چگونه ایشان در ملک مورث ساکن هست شما علیه ایشان دعوای تقسیم ترکه کنید

تفویض وکالت دال بر خرید و مالکیت نیست، به فرض داشتن وکالت نیز نمیتوانید خرید ملک توسط پدرتان را اثبات نمایید.
تمامی وکالت نامه ها اعم از بلاعزل و مدت دار و بدون مدت در تمامی زمینه ها به محض فوت یا حجر احد از طرفین (وکیل یا موکل ) ساقط و فاقد اعتبار میگردد ، مگر آنکه در دوران صحت وکالتنامه وکیل اقدام به انتقال مورد وکالت به نام خود یا ثالث نماید .
برای اثبات خرید ملک توسط پدرتان باید مبایعه نامه یا قول نامه خرید و شهودی بر وقوع بیع ارائه دهید .در غیر اینصورت نمیتوانید مالکیت پدرتان و به تبع ان ماترک بودن مورد وکالت را اثبات نمایید.