اعتراض به دادنامه ازدواج مجدد زوج، ممکن است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۲۷۸ #51093117

با سلام.
من به دلیل کتک های همسرم به خانه پدرم آمدم و او تمکین زد و من نرفتم ولی الزام به تمکین نزد. بعد دو بار درخواست ازدواج مجدد داده است و مطابق آن جلسه دادگاه تشکیل شد. و الان دادنامه ای برایم ارسال شده که رای صادر شده است به گرفتن زن دوم.
آیا مگر نباید درامد زوج را نیز بسنجند؟
چون همسرم گفته بود که ۱ میلیون و ۵۰۰ درآمد دارد و در پرونده نوشته شد ولی قاضی چیزی نگفت. و دیگر انکه من جهیزیه ام را با رای دادگاه آورده ام.
و اینکه آیا میتوانم به این رای اعتراض بزنم؟
هم به دلیل درآمد پایین زوج و هم به دلیل نداشتن وسایل منزل؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هرصورت می تونید اعتراض کنید در مهلت قانونی ولی دادگاه براساس عدم تمکین شمت مجوز ازدواج داده

با سلام
استطاعت مالی زوج، شرط پذیرش خواسته تجویز ازدواج مجدد است، هر چند که زوجه تمکین هم نداشته باشد
لذا با توجه به توضیحات داده شده شما میتوانید در اینخصوص اعتراض خود را اعلام فرمایید

سلام.ظرفدمهلت ۲۰روز نسبت به اعتراض و تجدید نظر خواهی اقدام کنید و دلایل خود را با لایحه بیان کنید