متوجه شدم که انها تمام چک های مغازه رو به حساب های شخصی خود واریز میکردن، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۰ #51075354

سلام
بنده با فردی حدود ۱ سال شریک شدم و از انجایی که بنده اوستا کار بودم و او هیچ سررشته ای نداشت به مسئولیت خرید را دادم و خودم فقط کار میکردم ما یک حساب مشترک داشتیم روی کارت خان مغازه بوده و همچی نصف نصف بود اما بعد از شیش ما متوجه شدم که از آنجایی که پدر او ریس بانک مسکن بود حساب مغازه از مشترک خارج کردن و به حساب پسرش تنها واریز میکردن بدون اجازه بنده
و حالا بعد از پیگیری هایی که داشتم متوجه شدم که انها تمام چک های مغازه رو به حساب های شخصی خود واریز میکردن و همین‌طور پول نقد مغازه را

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در صورتی که توافق نامه یا قراردادی در خصوص شراکت خود داشته باشید میتوانید سهم خود را از ایشان مطالبه نمایید در غیر اینصورت اثبا این ادعا با شما میباشد

با سلام
شما میتوانید علیه شریک خود اقدام قانونی نمایید و مطالبه وجه سهم الشراکه خود را بخواهید البته با استناد به قرارداد شراکت یا در صورت داشتن شاهد . و اینکه از دادگاه بخواهید دستور پرینت حساب رفیق شما را از بانک بخواهد و تمام مبالغی که بابت چک به آن حساب واریز شده در پرینت مشخص است و در صورت نیاز میتوانید برای اثبات اینکه چکها متعلق به شراکت شما بوده از صاحبان چک تاییدیه بگیرید.