آیا از نظر قانون اجرای احکام علاوه بر ارسال ابلاغیه مربوطه به کفیل می بایست برای محکوم علیه، ابلاغیه ی مرتبط ارسال نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۲ #51067012

با سلام
میخواستم سوال کنم که پس از محکومیت شخص و ارسال پرونده به اجرای احکام علاوه پس از آن علاوه بر و در صورت ارسال ابلاغیه مبنی بر مهلت ۳۰ روزه برای تحویل دادن محکوم علیه به کفیل پرونده در سامانه الکترونیکی و ضبط وجه الکفاله او آیا از نظر قانون اجرای احکام علاوه بر ارسال ابلاغیه مربوطه به کفیل می بایست برای محکوم علیه نیز همچون کفیل او ابلاغیه ی ابلاغیه مرتبط ارسال نماید؟
۲)در صورت معرفی نکردن محکوم علیه پس از ۳۰ روز و قصد و تصمیم دستگاه قضا برای ضبط وجه الکفاله ی کفیل آیا کفیل میتواند و فرصت دارد که نسبت به اخذ و ضبط وجه الکفاله اش در حق دولت اعتراض یا تقاضای فرصت کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱-قبل از ابلاغ به کفیل،برای محکوم علیه ابلاغیه ارسال شده است (طبق ماده ۵۰۰ قانون آیین دادرسی کیفری) و سپس به کفیل ابلاغ می گردد.۲-پس از دستور ضبط وجه الکفاله ،یک ابلاغ ده روزه به کفیل ابلاغ میگردد که چنانچه اعتراضی دارد اعلام نماید.
این اعتراض باید با دلیل باشد.