آیا خواهر زاده ها میتوانند آن زمین را به عنوان ارث مطالبه کنند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۹ #51047250

با سلام
پدرم در زمان حیات تکه زمین زراعی را به من بخشید و آن را مکتوب کرد با امضای دو شاهد با گذشت بیست سال از فوت پدر و فوت یکی از شاهدین آیا خواهر زاده ها میتوانند آن زمین را به عنوان ارث مطالبه کنند
خواهرم بعد از پدرم فوت شده
و امضای یکی از شاهدین بدون اسم است ضمننا برگه قدیمی و فاقد تاریخ است

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر محجوریت ایشان اثبات نگردد مالکیت با شما میباشد

با سلام
شما میتوانید تنفیذ صحت مبایعه نامه که از پدرتان به شما منتقل شده است را اخذ نمائید، در صورت عدم اثبات مالکیت نسبت به زمین توسط شما ملک به وراث منتقل می شود و از آنجائیکه خواهرتان پس از پدرتان فوت نموده، ورثه ی خواهرتان میتوانند در خصوص امر مدعی شوند

با سلام
شما طبق قراردادی که تنظیم شده و به امضای پدر بزرگوارتان و شهود رسیده است شما قانونا و شرعا مالک زمین هستید و در صورت امکان میتوانید برای آن زمین سند اخذ نمایید تا در آینده هیچ مورد یا مشکلی برای شما پیش نیاید.

خیر زمین به شماتعلق دارد

سلام
اگر پدر آن زمین را به شما داده باشند شما مالک آن محسوب می‌شوید و ارث به دیگران نمی رسد ولی در اینکه پدر به شما واگذار کرده اند و انتساب امضا و اثر انگشت آن نوشته به پدر شما نباید تردیدی باشد

سلام
اگر زمین را در حال حیات به شما واگذار نموده باشد مالک آن زمین هستید