تغییر مدارک هویتی وتحصیلی وکارت پایان خدمت چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۷۸ #50993

سلام من بیست ساله بعنوان دختر زندگی کردم ولی براساس مشکلی که داشتم من یه پسر بودم چون وقت تولد مشکل داشتم اینها نفهمیدن جنسیتم چیه وگفتن دختره اما الان ژنوتیپم کلا مردونس واز نظر پزشکی باید پسر بشم وعمل کنم میخوام عمل کنم میخواستم بدونم قبل از عمل باید از دادگاه نامه بگیرم برای تغییر مدارک هویتی وتحصیلی ؟ ایا من از معافیت پایان خدمت برخوردار میشم? لطفا روندقانونی این کارو از طریق ایمیلم برام بفرستین خواهش میکنم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نیازی نیست در شناسنامه ثبت شده در قسمت توضیحات

در خصوص تغییر جنسیت و امور مربوط به نظام وظیفه و ... خدماتی انجام نمیدهیم.