اقدام به صادرات با کارت بازرگانی دیگران جرم است؟ مجازاتش چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹ #50888280

سلام، در صورتی که شخصی بدون داشتن کارت بازرگانی بخواهد اقدام به صادرات کالایی کند، آیا می‌تواند از یک بازرگان بخواهد کالای او را صادر کند؟ آیا اینکه شخصی از مزایای کارت بازرگانی دیگران استفاده کند جرم می‌باشد؟ مجازات آن چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله چنین اقدامی وفق ماده ۳۳ مکرر ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز الحاقی ۱۰/۱۱/۱۴۰۰ جرم محسوب می شود.

باسلام بله جرم است ومجازاتش بسته به برخی شرایط وبسته به اینکه شمابهره بردارباشید یاانتقال دهنده متفاوت است .

با سلام،بله استفاده از کارت بازرگانی دیگری به هر صورت جرم انگاری شده

سلام برای صادرات می‌توان شخصا اقدام کرد هم از شرکت‌های مدیریت صادرات یا ای ام سی بهره جست.
اما توجه باید داشت که طبق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده مزایای کارت بازرگانی دیگری جرم است.

سلام کارت بازرگانی احراز شرایطی شخصی هر بازرگان است و مطابق ماده ۳۳ مکرر ۲ از قانون م. ب. ق. ک. ا استفاده غیر به هر نحو مشمول مجازات ضبط کالا و جزای نقدی نصف ارزش کالاها برای بهره بردار و ابطال کارت بازرگانی جریمه نقدی دو تا ۵برابری سود حاصل از کالا برای انتقال دهنده خواهد