از وکالت داده شده سوءاستفاده کرده؛ چطور اقدام بکنیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۲ #50884967

سلام پدرم زمینی داشت که می‌خواست آن را بسازد و چون سواد نداشت به برادرم گفت وکالت میدم که بری به دنبال کارهایش و حالا خانه ساخته شده به پدره پیرم می‌گوید خانه مال من هست باید تخلیه کنی لطفن راهی برای برگشت خانه پدرم هست بگوید تا آواره نشده است ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متن وکالت نیاز به بررسی دارد

با درود مطابق آنچه در سوال آمده اگر در این راستا ساخته باشد و مطابق وکالتنامه عمل شده جرمی واقع نشده است لیکن باید مفاد وکالتنامه مورد مطالعه قرار گیرد، اگر خیانت یا رعایت غبطه موکل خویش را نکرده باشد قابل پیگیری است

باید متن وکالت نامه رامطالعه نمود حدوداختیارات چطور بوده اگر تنظیم سند واخذسندفی نفسه باشد بله امکانش هستش

در صورتی وکالت فروش و نقل و انتقال ندداده باشد پدر می تواند برادر را از وکالت عزل نماید و برادر نمی تواند اقدام به تملک ملک نماید

درود
صرف اعطاء وکالت ایجاد مالکیت نمیکند . باید محتوای وکالتنامه بررسی گردد . اگر وکالت صرفا کاری بوده اجازه انتقال وجود نداشته و در فرض وکالت جهت فروش ملک ، پدرتان میتوانند طی دادخواستی قیمت ملک را پس از فروش از وکیل خود (پسرشان)مطالبه نمایند .

با سلام وکالت ایجاد مالکیت نمی کند درصورتیکه برادرتان با سوءاستفاده از وکالتنامه ملک را به خود انتقال داده است می توانید قیمت ملک را مطالبه بنمایید .

سلام
وکالت را باطل کنید البته احتمالن وکالتی که برای ساخت بوده فقط کاری میباشد.