آیا بهم دیه تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۲۸ #50873696

باسلام و عرض ادب خدمت تمام وکلای عزیزم
بنده یه سوالی دارم که اگه راهنماییم کنین ممنون میشم از شما
پارسال از بندر به تهران اومدم دو تا تاقه پارچه خارجی که قاچاق مخسوب میشه رو خرید کردم و داخل ماشینم گذاشتم از قضای بد روزگار در اهواز تصادف کردم یعنی ماشینم واژگون شد بر اثر ترکیدگی لاستیک و بر اثر این تصادف کتف چپم شکست و ۳ تا از مهره کمرم خرد شد و ریه هام هم خونریزی کردن داخل کروکی نوشتن گه ماشین صدمه دیده یک ماشین قاچاق بر بوده و دوتاقه پارچه هم به همراه داشته است الان هم کار پزشکی قانونیم به اتمام رسیده و پرونده رو دادن به دادگاه. تو رو خدا اینو برام روشن کنین که ایا بهم دیه تعلق میگیره؟ممنون میشم اززاهنماییتون

مشاوره حقوقی دیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر گواهینامه رانندگی داشته باشید ،بیمه به راننده مقصر حادثه نیز دیه پرداخت می کند.

موضوع قاچاق کالا ارتباطی به بیمه ندارد لذا در صورت داشتن بیمه مالک خودرو شرکت بیمه ملزم به پرداخت دیه خواهد بود

درود
فرض قاچاق بر بودن نافی مقررات بیمه نمی باشد

سلام بله تعلق میگیرد در صورت داشتن بیمه شخص ثالث ولی نیاز به راهنمایی حقوقی میباشد

درصورت وجود بیمه شخص ثالت اوتومبیل می تونی دیه بگیری
مجازات وبعبارتی حمل کالای قاچاق ربطی به اخذ دیه از بیمه گر ندارد

با درود
پیگیری نمایید اگر خودرو بیمه دارد به شما تعلق خواهد گرفت.

باسلام درصورتی که خودرو بیمه نامه معتبر شخص ثالث داشته باشد دیه شما پرداخت خواهد شد.جرم قاچاق ربطی به پرداخت دیه نخواهد داشت.