با ارائه آدرس اشتباهی از من توانسته حکم غیابی بگیره و خودرو توقیف شده؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۱ #50783264

با سلام.این جانب بابت بدهی به شخصی یک فقره سفته دادم و بعد از پرداخت بدهیم متوجه شدم که طرف سفته من و به شخص دیگه داده و اون شخص سفته من و برده اقدام قضایی انجام داده و با ارائه آدرس اشتباهی از من توانسته حکم غیابی بگیره و دستور توقیف خودرو برای من صادر شده، الانم خودرو توقیف شده

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق حکم صادره غیابی ، شما حق واخواهی دارید و میتوانید واخواست نموده و درخواست رسیدگی مجدد را تقاضا نمایید

شما می توانید از حکم صادره در صورتی که ثنا نداشته باشید واخواهی نمایید.

با سلام دوست عزیز درصورتی که حکم ابلاغ واقعی نشده باشد و محکوم علیه(شما ) مدعی عدم اطلاع از مفاد رای باشیدمی توانید دادخواست واخواهی به دادگاه صادرکننده حکم غیابی تقدیم کنید . و دادگاه بدوا خارج ازنوبت در این مورد رسیدگی نموده قرار رد یا قبول دادخواست را صادر می کند . و قرار قبول دادخواست واخواهی مانع اجرای حکم خواهد بود .