از نصف حیاطی که مانده برادرشان ارث می برد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۳ #50756292

با سلام
مادر بنده در تقسیم ارث پدریش برادرش یه قولنامه آورده که تو اون نوشته نصف حیاط توسط پدرش به برادرش فروخته شده و در انتها نوشته باغ و زمین ها بعد از فوت متعلق به برادرشون است. حالا این قولنامه اعتبار دارد؟ از نصف حیاطی که مانده برادرشان ارث می برد؟ آیا برادرشان می تواند صاحب زمین ها و باغ های قید شده در قولنامه شود؟ چگونه مادر بنده می تواند حق ارث خود رو از موارد ذکر شده بگیرد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر قراردادی که فرموده اید قانونی و یا درارای امضای شهود باشد معتبر خواهد بود
و نیز در صورت قانونی بودن قرارداد ، برادر نیز میتواند از مابقی حیاط مذکور سهم الارث داشته باشد
مادر شما بایستی از طریق قانون اقدام به مطالبه سهم الارث خویش نماید که برگه انحصار وراثت نیز لازم است و دایی شما جهت اثبات ادعای خود بایستی مدارک و شهود حاضر را به دادگاه معرفی نماید در غیر اینصورت محکوم خواهد شد .

سلام
اگر واقعا پدر بزرگ شما در زمان حیات خود قسمتی از اموال خود را به یکی از فرزندان واگذار کرده باشند و در این مورد قرارداد نیز تنظیم شده باشد این اموال دیگر از مالکیت شان خارج شده و به ارث نمی رسد و آنچه از اموال باقی مانده است بین ورثه تقسیم می شود و کسی نیز که نوشته را دارد هم جزو هم وراث باشد مگر اینکه در آن نوشته در مورد سهم ایشان مطالبی نوشته شده باشد که باید آن را بررسی نمود

سلام.باید وضعیت صحت وسقم قولنامه مشخص شود و بعد بحث تقسیم ارث صورت گیرد.