میخواد از وکالتم استفاده کنه، میتونه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۰ #50717554

با سلام
من حدود ۱۵ ماه پیش به همسرم وکالت بلاعزل دادم.که فقط خود این اقا میتونه فسخش کنه.
البته من چیزی ندارم که ایشون بخواد ازم بگیره. بنامم چیزی نیست. میگه فقط میخوام تورو فقط اذیت کنم اگر شد بندازمت زندان
میتونه از وکالت استفاده بکنه؟
لطفا راهنماییم کنید.لطف میکنید توضیح کاملی بهم بدید.سپاس

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متن وکالتنامه باید مورد بررسی قرار گیرد

باید حدود اختیارات داده شده در وکالت راعنوان نمایید تا بتوان اطهار نظر نمود.

وکالت چیا رو دادید؟باید بررسی شه ک شما چاختیاراتی داده اید

سلام
باید دید چه اختیاراتی را به ایشان تفویض نمودید

سلام
اگر شما مال و اموال ندارید که ایشان بخواهند با استفاده از وکالت آن را خرید و فروش نمایند نگرانی تان بی مورد است
البته اگر در وکالتنامه اختیار مراجعه به بانک‌ها و اخذ دسته چک و امثال این موارد را داشته باشند می توانند برای شما حساب باز کنند یا دسته چک بگیرند و دردسر ایجاد کنند که اگر چنین کاری کردند شما می توانید فورا آن حساب را شخصا ببندید
و اگر هم مورد خاص دیگری مد نظر شماست باید اعلام کنید تا بتوان پاسخ داد

با سلام
پس از بررسی وکالتنامه میتوان اظهارنظر نمود