ترک منزل توسط همسرم به خانه مادرش چگونه قابل پبگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #50641608

همسرم به همراه پسر یک سال و نیمم و مدارک شناسایی و قباله ازدواج منزل را ترک کرده و به خانه مادرش که آدرسش رو به من نمیدن رفته حتی موبایلم رو جواب نمیده حتی صدای بچه ام را نمیزارن بشنوم ثبت اسناد درخواست احضاریه دادم نیامده چکار باید بکنم فکر میکنم خانوادگی توطعه برای من چیندن تا طلاق بگیره ۳۰ میلیون سفته ازش دارم و یک ماه پیش ۶ ماه بود که تمکین کرده بود و به خانه مادرش رفته بود چکار باید کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ضمن مراجعه به دفتر خدمات قضایی نسبت به ثبت دادخواست الزام به تمکین اقدام نمایید .