چه طور می توانم ثابت کنم که دیسک کمر و مشکل نخاعی مربوط به زمان خدمات سربازی می باشد و کلیه حقوق درمانی خودم را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۶۷۱ #50541298

سلام بنده در طول خدمت سربازی دچار دیسک کمر و تنگی نخاع شدم( به مرور زمان و نه در حادثه خاص) و از ارتش به دادسرا نظام شکایت کردم. به پزشکی قانونی ارجاع داده شدم که ظاهر نظرشون اینه که به این بیماری مبتلا بودم و ممکنه عالیت در خدمت منجر به تشدید علائم بیماری شده باشه. میخواهم به این مسئله اعتراض کنم و کلیه حقوق درمانی و خسارت مربوطه رو دریافت کنم. در اینباره نیاز به کمک دارم. متشکرم

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبه صورت حضوری نزد وکیل مراجعه کنید

شما باید با هر مدرکی که می توانید ابتدا ثابت کنید که قبل از اعزام به سربازی کاملا سالم بوده اید
سپس ثابت کنید با هر مدرکی که می توانید ارائه دهید مبنی بر اینکه دیسک کمر شما به دلیل فعالیت هایی بوده که در دوران سربازی مجبور به انجامش بوده اید

به نظر میرسد تحت شرایطی بتوان به اثبات نمود بصورت حضوری نزد وکیل مراجعه نمایید

بامدارک به صورت حضوری نزد وکیل مراجعه کنید