حکم قاضی برای درگیری عمدی باراننده وضرب وجرح وتخریب ماشین راننده چیست؟و چطور مطالبه خسارت نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #50515563

سلام همسربنده چندماه پیش باماشین باپسربچه ایی تصادف میکندوبلافاصله بعدازتصادف که کاملااتفاقی بوده اقوام وآشنایان بچه غافل ازاینکه آیابچه سالم است یانه راننده رابه طورعمدموردضرب وجرح قرارداده وتوهین وفحاشی نموده ووسیله نقلیه مان راموردتخریب قرارمیدهند وحال بعدازشکایت ماقاضی چطوربرای طرفین حکم آزادی باقرارکفالت داده است آیامیشودشکایت مابه نتیجه نرسد؟؟؟وطرفین بایک وثیقه ساده آزادبچرخند؟؟وخساراتی که برماآمده به کجامیرسد؟؟؟خواهش میکنم دراسرع وقت جواب من رابدهید...

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شکایت شما به قوت خود باقی است ودر صورت اثبات جرم ، ضاربین و صادمین حتما محکوم خواهند شد . صدور قرار کفالت به معنی آزادی نیست . بدین معنی است که اگر متهم بعد محکوم سود و یافت نشود از طریق ضامن می توانید اجرای حکم را انجام دهید .

قاضی حکم آزادی با قرارکفالت نداده ، بلکه متهم موقتا با قرارکفالت آزاد هست تا دادگاه به پرونده رسیدگی و حکم‌صادرکند .‌
شکایت شما به نتیجه می رسد