آیا میتوان به اندازه مبلغ سفته، دیه غرامت را توقیف کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۰ #50388167

بنده از یه نفر سفته ۱۰ میلیون تومان دارم و تو جاده با ماشین خودش تصادف کرده فوت شده و مقصر این بوده، و به قرار معلوم ۲۷۰ میلیون دیه غرامت شاملش میشود که به وراث فرد متوفی میرسه بنده به وراث متوفی شکایت کردم و قرار تامین خواسته گرفتم ایا میتوان به اندازه مبلغ سفته دیه غرامت را توقیف کرد؟ یا اصلا دیه غرامت رو نمیشه توقیف کرد البته به اندازه مبلغ سفته؟

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله پس از طی مراحل قانونی و با دستور قضایی این امر امکانپذیر است.

راه قانونی رادرست پیش رفته و قرارتامین خواسته راگرفتید . لذا درنتیجه ازمحل دیه غرامت . طلب شما وصول می گردد

سلام
بله پس از محکومیت وراث دیه و غرامت قابل توقیف است

سلام
ازطریق اجرای احکام طی مکاتبه با شرکت بیمه گر امکان توقیف وجود دارد.