رای دادگاه حضوری و قطعی است یعنی چه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۵۰۹ #50235235

با سلام بعلت ضرب و جرح از همسرم شکایت کردم دادگاه تشکیل شد و دو نامه پزشکی قانونی هم داشتم شاهد هم داشتم ولی دادگاه نخواست که شاهدام رو بیارم فقط گفت قسم بخور و قسم خوردم و رای صادر شد.سوالام از حضور وکیلان محترم به شرح زیر است.
۱.در دادنامه نوشته شده که به پرداخت دیه محکوم شده و نوشته شده که رای صادره حضوری و قطعی است.آیا امکان اعتراض به این رای از جانب ایشون وجود داره؟
۲.اگه در مهلتی که دارن به این رای اعتراض کنن در سامانه ثنا به منم اطلاع داده میشه که به رای اعتراض شده؟
۳.با توجه به ادله ای که براساس آن حکم صادر شده(قسامه) اگه به رای اعتراض بشه در دادگاه تجدید نظر امکان تغییر رای وجود داره یا نه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توحه به اینکه اعلام کردید قید گردیده است رای قطعی است لذا امکان تجدیدنظرخواهی ندارند

با سلام و احترام احتمالا میزان دیه کمتر از یک دهم و غیرقابل تجدید نظر است اگر تجدیدنظر نمایند حتما از طریق سامانه ثنا به شما نیز ابلاغ میگردد