محکومیت دادستان در مامور ندادن برای انجام حکم خودش امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۷۷ #50208

با سلام
از دادستانی جهت اثبات محجوریت پدرم اقدام نمودم و دادستانی نامه ای داد جهت بردن پدرم به پزشکی قانونی برای انجام معاینات واثبات محجوریت ایشان ولی نا مادری بنده از بردن پدرم توسط من خودداری و ممانعت نمود اجازه ندادند من ببرم بنابراین من دادخواستی به دادستانی نوشتم که آقا ماموری بدهید چون نامادری بنده اموال پدرم را به نام خودش کرده و میترسد محجوریت پدرم ثابت شود نمیگذارد پدرم را که مریض و 79 ساله هستند را جهت معاینه و اثبات محجوریت به کمیسیون پزشکی ببرم لطفا ماموری بدهید تا ایشان را ببرم چون من تنها فرزند ذکور خانواده هستم و طبق قانون دوبرابر نا مادری و خواهر ناتنی ام حق ولایت و سرپرستی دارم ولی دادستانی گفت ما نمی توانیم مامور بدهیم بنابراین من هم نتوانستم حتی با زور موفق بشوم تا اینکه پدرم فوت کرد حالا آیا دادستان محکوم نیست؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دادستانی محکوم نخواهد شد به دلیل اینکه برای اثبات محجور بودن مامور داده نخواهد شد و به زور امکان پذیر نمیباشد و باید با موافقت ایشان صورت گیرد.