آیا می توانم از خانواده ام شکایت کنم و درخواست دیه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #50046038

با سلام
پسری ۱۹ ساله هستم. من بدلیل خشونت ها و درگیری های خانوادگی تارهای صوتی ام اسیب دیده و مشکل روحی روانی و افسرگی گرفتم و با اینکه همیشه حتی موقع دعواهای خانوادگی آرامش خودمو حفظ میکردم و همیشه اروم بودم دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم و یه حالت جنون بهم دست میده و کنترل اختیارم دست خودم نیست و جوری شدم که در حالت های عادی هم به بالاترین حد عصبانیت میرسم و اون حالت بهم دست میده حتی اگه سر یه موضوع پیش پا افتاده در حال صحبت باشیم.
الان چند سالی میشه که هر روز ما با هم درگیری و دعوا داریم و اکثرا به درگیری فیزیکی ختم میشه و الان ۲ ماهی میشه که من این مشکلات واسم پیش امده. میخواستم بدونم میتونم از خانواده ام شکایت کنم و به دلیل اسیب هایی که واسم بوجود امده از انها شکایت کنم و درخواست دیه کنم و از انها جدا بشم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست عزیز ، حال شما قابل درک است لطفا قبل از هر اقدامی به اورژانس اجتماعی که مختص چنین موضوعاتی تاسیس شده است مراجعه نمایید و در صورت عدم پاسخگویی مناسب ، اقدامات دیگر را انجام دهید