زن چگونه می تواند حق طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۶ #49994763

سلام
از دادگاه برام نامه تجویز ازدواج مجدد اومده وشوهرم هم حاضر به طلاقم نیست توروخدا کمکم کنید چطور می تونم به طلاق برسم هیچ دلیلی علیه ایشان ندارم
اون آدم خیلی عصبیه وهیچ احساساتی نسبت به زن نداره وهمون اوایل ازدواج خیلی بامن دعوا می کرد طوری که همه خونواده صداشو می شنیدن وخونوادش هم بامن مثل خدمتکار رفتار می کنن ،ازمن اشپزی ونون پختن وکلی کار می خوان که خارج از توانمه چون اونا۲۸نفر تویه خونه هستن وهمچنین منو ازخونوادم محروم کردن چون میگن بیرون رفتن زن عاره البته این فقط برا عروساشونه وشامل دخترا نمیشه اون هم حکم تمکین رو برد چون واحد بالا خونشون داره که فقط ساعت خواب میرم تو واحدم وهمش باید پایین باشم وکار کنم روز جلسه تمکین ثابت کردم وقاضی حق رو به من داد ولی بعد از تحقیق کلانتری که مطمئنم رشوه دادن بهش چون ناشناخته خیلی از اونا تعریف می کرد شایدم اشناشون بود خلاصه تونست حکم تمکین رو به نفعش کنه ونفقه هم به من تعلق نگرفت
متاسفانه مهریه ام همش ۲۰میلیونه ولی بازم تونست قسطیش کنه ومن رفتم اعتراض زدم چون اون ادم خیلی پولداریه ودرتوانش هست سوالم اینجاست که می تونم تو دادگاه بگم مهریه ام رو می بخشم وطلاقم بده؟
توروخدا کمکم کنید بگید چطوری می تونم از دستش خلاص بشم اگه بگم طلاقم بده وبره زن بگیره اینجور رضایت به ازدواجش نمی دم یا برام خونه بیرون بگذاراره برمی گردم، می دونم اون نمی زاره چیکار کنم خواهش می کنم راهنماییم کنید توانم نیست وکیل خوب بگیرم
بابام کارگره مغازست اونا گولمون زدن

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شماتعهدی نسبت به انجام کارهای خانه ندارین و هیچکس نمی تواند شمارامجبور کند به پخت و پز و شستن و نظافت کردن و امثال اینا میتوانید انجام ندهید
هیچکس هم حتی شوهر نمی تواند مانع دیدار شما با خانواده تان شود
شوهرتان باید برای شما منزل مجزا بگیرد در همان منزل که واحد بالایی هست بنشیینید اصلا خارج هم نشوید ولی دست به هیچی هم نزنید پایین هم نیایید.
ازطرفی برفرض هم که دادگاه به شوهر شما حکم به تجویز ازدواج بدهد و شوهرتان همسردوم بگیرد باتحقق شروط ضمن عقد آنوقت میتوانید تقاضای طلاق بدهید
درصورت بروز مشکل جهت راهنمایی میتوانید تماس بگیرید

با توجه به توضیحات شما که فرمودید هیچ دلیلی برای طلاق ندارید چنانچه قصد جدایی دارید بهتر است در این خصوص توافق کنید در غیر اینصورت باید دادخواست طلاق داده و در ازاء بخشش مالی که غالبا این مال مهریه است کراهت و عسر و حرج خود را اثبات نموده تا منجر به صدور حکم طلاق شود در ادامه باید عرض شود در دادگاه مهریه به درخواست طلاق شما رسیدگی نشده و این امر مستلزم تقدیم دادخواست جداگانه است.

بخشیدن مهریه دلیل طلاق نیست .‌
گرفتن طلاق با توضیحات شما، نیاز به وکیل دارد . وقتی توان وکیل ندارید ، حداقل به وکیل خوب مراجعه و مشاوره بگیرید