رابطه تلفنی شوهرم با یک زن را چگونه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #49966165

شوهرم با یه خانم در ارتباطند از طریق پیام و تماس . نمیدونم در چه حده ؟ منم باردارم و بچه اولمه خیلی شوهرمو دوسش دارم شوهرمم میگه دوسم داره و نمیخواد طلاقم بده چن بارم بهم قول داده که تمومش میکنه این رابطه رو . ولی هربار زده زیرش . و فقط میگه چیزی نیست و مشکلی برا زندگیمون بوجود نمیاد ولی زندگیمون روز به روز داره بدتر میشه دیگه بهش اعتماد ندارم . میخوام اگه بشه از خطش پرینت بگیرم با اجازه دادگاه تا مطمعن شم و بتونم جدا شم ازش . اخه خودش میشه چیزی نیست و کاری نکردم . ولی من خیلی بهش شک دارم نمیتونم اینطوری با شک زندگی کنم . میخوام تکلیفم معلوم شه . میشه پرینت خطشو بگیرم یا باید بسوزم و بسازم با دروغاش؟ خیلی ممنون میشم جوابمو بدید . من تو شهر غریبم جاییو بلد نیستم برم برا پیگیری . خواهش میکنم کمکم کنید .

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر خط به نام شما نیست نمی توانید پرینت بگیرید ولی اگر رابطه از حد تماس تلفنی بیشتر است می توانید با دلایل دیگر رابطه را اثبات کنید و شکایت کنید

خواهر گرامی :
امکان قانونی برای اخذ پرینت از تماسهای همسرتان وجود ندارد ؛ ولی با توجه به اظهارات شما بهتر است به جای توسل به قانون ، از خدمات یک مشاور خانواده بهره بگیرید . موفق باشید .