اگر سفته ای را با مبلغ معین امضا کنیم که بابت ضمانت و حسن انجام کار است اون شخص میتواند نسبت به وصول آن اقدام کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۲ #49720408

سلام
پولی که ایشون میدن ماهیت وام را دارد اما ۲ برابر پول داده شده از من سفته میگیرن و میگن که فقط برای ضمانت است این میتونه دردسرساز باشه ؟ و بعدها بابت کل مبلغ نوشته شده از من شکایت کند ؟

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرامانت قید نشود می تواند

پس از اثبات عدم انجام تعهد از ناحیه امضاکننده سفته میتواند اقدام کند

قید نمایید این سفته ها در قبال ضمانت به شخص داده شده است

زمانی میتواند نسبت اجرای سفته اقدام نماید اول ثابت کند شما به تعهدی در قبال طرف مقابل داشتین عمل نکردین درغیر این صورت از لحاظ کیفری قابل پیکیری هست

حتمن قراردادی تنظیم بنمایید و در اون درج کنید شماره های سفته رو و عنوان کنید بابت ضمانت هست تا سو استفاده ای رخ ندهد

وقتی شما چک ویا سفته ای را بهر عنوان وباهرمبلغ که به شخص میدهید بدین معنا میباشد که شمااین مبلغ را بدهکارهستید و موظف به پرداخت میباشید.
اما چنانچه طبق قراردادی که مابین شما و شخص مقابل تنظیم می گردد و درآن مشخصات سفته نوشته شود واصل مبلغ دریافتی وچنانچه سودی نیز طبق توافق درنظرگرفته شده نیزدرج شود.وبرای سفته ها حتما قید شودبابت ضمانت بازپرداخت اصل وسود وام تسلیم میگردد و بصورت امانی وتا زمان بازپرداخت مبلغ پرداختی، نزد شخص امانت میماند.

بله اگرامانت قید نشود می تواند