شکایت و اتهامات تعمیرکار گوشی با ورود خسارت و عدم آنتن‌دهی

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۰۳ #49555089

با سلام، گوشیم خراب شده بود بردم به یکی از تعمیرکاران در شهر گوشی رو تحویل دادم، بعد از دو روز گوشی رو تحویل داد و بعد از تحویل گوشی با کارت بنده با دستگاه پوز مغازه مبلغ ۶۰۰ هزار تومان کارت کشیدم ولی خسارات زیادی وارد کرده به گوشی و دیگه گوشی آنتن‌دهی نداره. می‌خواهم شکایت کیفری کنم از تعمیرکار. به چه اتهاماتی شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ضمن تامین دلیل به اتحادیه مراجعه کنید در صورت عدم حصول نتیجه از طریق دادگاه حقوقی اقدام شود چرا که نجبه کیفری و وصف مجرمانه ندارد

با سلام شکایت کیفری می‌بایست دلیل داشته باشد در اینجا دلیلی به ذهن نمی‌رسد حقوقی اقدام نمایید

با سلام و تحیات وافره

بایستی باستحضار برساند، اولا شکایت شما جنبه حقوقی دارد ،ثانیا طروق مطالبه خسارت متفاوتی وجود دارد ،اما به زعم بنده بهترین روش این است که شما باید بدوا تامین دلیل کنید تا میزان خسارات وارده توسط کارشناس محترم دادگستری بررسی و تعیین گردد ، سپس همان میزان مبلغ اعلامی توسط کارشناس محترم دادگستری را از طریق محکمه مطالبه نمایید و شایسته آن است پس از اخذ نظریه کارشناس به ایشان اظهارنامه ای مبنی بر پرداخت خسارت وارده به میزان مبلغ اعلامی ارسال فرمایید و در صورت عدم دریافت پاسخ دادخواست مطالبه وجه مبنی بر ... به طرفیت ایشان در دادگاه صالح مطرح نمایید ، پیشنهاد می گردد ضمن رزرو وقت با یکی از وکلای محترم دادگستری و یا کارشناسان معزز بنیاد وکلا هماهنگی لازم را مبذول دارید .ضمنا در صورت رضایت از پاسخ ، رای مثبت خود را ثبت و دیدگاه خود را در خصوص پاسخ ، اعلام بفرمایید.

موفق و موید باشید

سلام
موضوع شما جنبه حقوقی دارد و باید دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس بدهید .

سلام، از طریق اتحادیه اقدام نمایید و در صورت احراز ورود خسارت دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید.

با سلام.
موضوع طرح شده وصف کیفری ندارد.
از طریق اتحادیه پیگیری نمائید

موضوع جنبه کیفری ندارد از طریق اتحادیه پیگیری کنید.