در مورد پرونده رابطه نامشروع قرار نهایی صادر شده باشد طرفم حق اعتراض دارد یا کلا پرونده مختومه شده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۴ #49506601

سلام خسته نباشید سوالم این هست که در پرونده روابط نامشروع که قرار نهایی صادر شده وهنوز نمیدانم چی بوده .
ولی در سامانه پرونده مختومه و بایگانی راکد زده شده آیا شاکی تا ۱۰ روز باز حق اعتراض دارد؟ یا کلا بسته شده . وآیا دوباره میتواند پرونده را به جریان بی اندازد و ادامه دهد ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
شاکی تا ۱۰ روز پس از ابلاغ حق اعتراض دارد .

با سلام ووقت بخیر
قرار منع تعقیب یا موقوفی تعقیب و یا جلب به دادرسی از قرارهای نهایی دادسرا می باشند که شاکی ظرف 10 رو حق اعتراض دارد و اینکه پرونده مختومه شده یعنی دردادسرا به اتمام رسیده یا جلب به دادرسی زده شده و به دادگاه رفته و دردادسرا به اتمام رسیده است .

سلام اگر قرار منع تعقیب یا موقوفی تعقیب باشد ، شاکی حق اعتراض دارد.