فحش تاثیری در حکم دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۷ #49480056

راننده ___ هستم موقع سوار کردن یه خانواده متوجه سوار شدن و بستن همه درها نشدم در جلو که بسته شد فکر کردم همه سوار شدم ۳۰ سانتی حرکت کردم که خانم مسنی که میخواست سوار شه زانوش خراشیده میشه که درخواست میکنم ببرمش دکتر قبول نکردن و گفتن مشکلی نیست. بعد ۳ ساعت مردی زنگ میزنه حال احوال عادی میگیره بعد میگه مادر مارو زدی فرار کردی که در واقع دامادشون بود و یهو حرف عوض میکنه بدون اینکه از کلمه اشکال نداره استفاده کنم داد زد که چی چی رو اشکال نداره خلاصه رفتم و شروع به ایجاد تنش و بی احترامی کردن و انگ فراری بهم زدن رفتم جلو در بیمارستان گفتم با پای خودم اینجام اگه قراره بی احترامی بشه میرم شما شکایت کن قانونی که اینطوری کسی اذیت نشه گفت نه تو میخوای فرار کنی زنشم فجشم میداد بعد جفت دست محکم زد به سرشونه و سینم و لباسمو گرفت و چرخوند و هم داد داخل راهرو بیمارستان که یه دست پرت کردم سمت شکمش که تموم کنه گارد گرفت مشت زد تو صورتم که متاسفانه از روی شک شدن فحش دادم(بی ناموس) که نگهبانهای اونجا سریع تموم میکنن ماجرا رو که بعد ۱ ساعت اون خانم که فحش میداد اومد داخل اتاق انتطامات پیش پلیس که دیه مادرم بیشتر از دیه تو میشه اینجا همه چیز تموم نمیشه دارم برات تهدیدم کرد و گفت مادرت فوت کنه تا صبح
ممنون میشم راهنماییم کنین و بگین اون فحش از روی شک شدن ممکنه اذیتم کنه تو جریان پرونده یا نه!؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات و تعیین خراشیدگی شما محکوم به دیه خواهید شد
اما برای فحاشی اگر شاکی بتواند این امر را اثبات کند برای شما مجازات خواهد داشت
موضوع دیه ربطی به فحاشی نخواهد داشت