میگه صبر کنید با سودش پول شما رو بدم، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #49460103

سلام .یه بابایی تو کار بورس خرید و فروش ارز که فارکس باشه اگهی سرمایه گذاری با( عنوان سرمایه گذاری در حساب خودتون و کار از ما )داده بود ..من ۲۲ میلیون تومن واریز کردم البته به حساب فارکس خودم و فقط رمز حساب رو دادم ایشون و یک روز بعد تمام ۲۲ میلیون رو به فنا داد (مستندادت ضرر مالیش تو سایت هست ) و قول برگشت وجه داد که بعد ۲ هفته برای یکی دیگه همین کار رو کرد و گفت سود کردم و مبلغ ۲۰ میلیون رو برگشت داد! و گفت ۲ تومنه دیگه رو ندارم . شما ۳ تومن از این پول رو دوباره وایز کن سود میکنم ۵ تومن رو میدم... ما هم خر شدیم و ۳ تومن رو دوباره واریز کردم و ۳ ساعت بعد دوباره حساب رو صفرش کرد! (یعنی ضرر با مستندات ))... حالا ۲ ماه گذشته و مدام پولم رو طلب میکنم و میگه صبر کنید تا یکی دیگه رو پیدا کنم با سودش پول شما رو بدم ...چیکار کنم ؟ صبر کنم یا شکایت کنم؟ .. ایا با این تفاسیر امکان شکایت هست ؟؟؟؟من تمام پیامک ها درخواست پولم و جوابهاشو دارم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. با در دست داشتن تمام مدارک مستندات و شواهد طرح شکایت کنید.