آیا با کارت بانکیم فرد دیگری میتواند استفاده غیرقانونی انجام دهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۱ #49459312

سلام، روزبخیر، در بیمه پاسارگاد شروع به کار کردم، هر قرارداد بیمه ای که با بیمه گذار می بندیم قسط اول رو به حساب من واریز میکنه بیمه گذار و من در دفتر بیمه کارت میزنم به حساب مدیر و ایشون هم میرن شعبه همین کاررو انجام میدن، ولی مدیر فروشمون میگه شما یک کارت بانکی رو بیارید اینجا بذارید تا پول بیمه گذارها که واریز میشه ما کارتتون رو ببریم شعبه قبلا اینطور نبود و ایشون میگن بخاطر اشتباهاتی که موقع زدن کارت پیش اومده و بعضی مواقع که ما کارت میزنیم پول دوباره به حساب ما برگشت میخوره و اونا باید پیگیر باشن که از کارت کدوم نماینده بیمه شون بوده و مجبور شدن چندین مورد از جیب خودشون پرداخت کنند.
به نظرتون اینکه کارتمون دست مدیر فروش بیمه باشه در آینده مشکلی پیش نمی یاد؟
و از این کارت میشه کلاهبرداری بشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله امکان سوءاستفاده از کارتتان وجود دارد
بهتر است قراردادی میان خودتان مبنی بر این موضوع منعقد نمایید و جزئیات را شرح دهید تا در صورتیکه سوءاستفاده ای از کارتتان شد بتوانید به آن استناد نمایید.

سلام، کارت هر شخصی باید دست خودش باشه و توسط خود شخص استفاده بشه و در صورتی که از این کارت سو استفاده بشه و مورد استفاده نامشروع قرار بگیره قطعا صاحب کارت بایستی جوابگو باشد لذا عمل شما ریسک است