گفت برو با نامه به خدمات قضایی ارسال کن و بنویس که پرداخت کرده ام؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #49268927

سلام دوستان عزیز پدرم باید امروز ۱۳۹۹/۳/۱۷ جریمه نقدی شده بوده ۳ ملیون تومان گفته شده بود که اگر عدم حضور باشد حکم جلب خواهد بود و اگر تا وقت مقعر پرداخت نمایم در اجرای تبصره ۳ ماده ۵۲۹ قانون ایین دادرسی از ۲۰% تخفیف جزای نقدی برخوردار خواهد بود یعنی بجای ۳ ملیون ۲۴/۰۰۰/۰۰۰ ریال پرداخت خواهد کرد همین کارم کردم گفتند در اجرای احکام تا فردا باید فیش واریزی را بیاری منم پرداخت و بردم اجرای احکام کیفری گفتند ببر مهر و ثبت کن بیا منم بردم بعد گفت ببر ۳ روز دیگه بیار و... بردم اتاق دادستانی منشیش گفت اقا ببر به همکارم بگو که رسید بده اگه ۳ روز دیگه اومدم نگی دیر کردی یا نه برام رسید بده اگه نداد فردا باید خودت پاسخگو و هم ان پاسخگو باشد از درد پیدا کردن پرونده و ... انو گفت که برو ۳ روز دیگه بیا بعد منشی دادستان گفت برو با نامه به خدمات قضایی از انجا ارسال کن و بنویس که اقا من پرداخت کرده ام ولی کارمند اجرای احکام استنکام کرد تا به پرونده مراجعه کند این را چکار کنم راهی برای این هست یا نه

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
به شعبه مربوطه لایحه ای در خصوص پرداخت تنظیم و ارسال نمایید

سلام
باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و لایحه برای انها ارسال کنید