بدون رابطه، ادعای بچه دار شدن نموده، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۹ #49170614

سلام خسته نباشید
چند وقت پیش مشکلی برای دوستانم پیش اومد که برام جالب بود ایشون در طی یه رابطه بچه دار شدند در حالی که دختر باکره است و هیچگونه رابطه ای از اون لحاظ انجام نشده الان تکلیف پسر چیه؟
حکم اون بچه چیه؟
و این که میتونه بگه که دختر از ایشون سو استفاده کرده تا اینجوری اخاذی یا مجاب به ازدواج کنتش؟
یا اینکه به ایشون ارش البکاره میخوره؟
درحالی که دختر باکره است؟
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱_ در خصوص فرزند،تولد از زنا میباشد .
۲_در صورتی که دختر باردار باشد،نمیتوان سواستفاده ای را مطرح نمود پون با رضایت هر دو طرف اتفاق افتاده
۳_ارش البکاره در ارتباط با ازاله ی بکاره میباشد.

سلام
۱_ در خصوص فرزند،تولد از زنا میباشد .
۲_در صورتی که دختر باردار باشد،نمیتوان سواستفاده ای را مطرح نمود پون با رضایت هر دو طرف اتفاق افتاده
۳_ارش البکاره در ارتباط با ازاله ی بکاره میباشد.

سلام
۱_ در خصوص فرزند،تولد از زنا میباشد .
۲_در صورتی که دختر باردار باشد،نمیتوان سواستفاده ای را مطرح نمود پون با رضایت هر دو طرف اتفاق افتاده
۳_ارش البکاره در ارتباط با ازاله ی بکاره میباشد.

سلام وقت بخیر
با انجام آزمایشات مشخص می شود که فرزند متعلق به چه کسی است و در صورتی که خانم دوشیزه باشند و ازاله بکارت صوذت نگرفته باشد ارش البکاره هم ن=تعلق نمی گیرد، و صرف بارداری الزامی برای ازدواج طرفین نیست .

با سلام
دختر باکره نیز امکان بارداری دارد بنابراین چنانچه دختر طرح شکایت نماید در صورت اثبات برای هر دو نفر آنها مجازات در نظر گرفته می شود و در این موارد الزام به نکاح نیز صورت نخواهد گرفت و فرزند متولد از زنا میباشد لذا در صورت اثبات دی ان ای پدر و مادر حقیقی فرزند تلقی میشوند. در ادامه باید عرض شود چنانچه دختر باکره باشد ارش البکاره به ایشان تعلق نخواهد گرفت.

سلام. میتونن تست دی ان ای بدن تا مشخص شه فرزند مال ایشونه یا نه . ارش البکاره هم ماله وقتی است که پرده بکارت دختر زایل شود