دادخواست اسکان زوجه در منزل مستقل به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۴ #49092512

سلام
زوجه دادخواست اسکان زوجه به صورت مستقل درخواست داده آیا تجربه ایی داشتید بنده زوج هستم و هیچ ضرب و شتمی و فقط یکبار از زوجه شکایت ارتباط نامشروع کردم و بخاطر اینکه بخواهم زوجه به زندگی برگردد از شکایت صرفنظر دادم و بستم من یک دختر ۴ ساله دارم لطفا کمکم کنید
آیا زوجه رای می آورد یا خیر؟
البته زوجه با حکم رضایت از رابطه نامشروع قاضی رای را به نفع زوجه در خصوص عدم حسن معاشرت داده است و یکبار هم زوج دادخواست الزام خوانده جهت تهیه مسکن علی هده از طرف زوجه را قاضی به نفع زوج رای داده اند و رد دعوی کردند. لطفا کمکم کنید . با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تقاضای خانه مستقل حق زوجه می باشد و زوج مکلف به تهیه منزل مستقل برای خود و زوجه اش حسب شئون می باشد
در غیر اینصورت زوجه می تواند الزام زوج به تهیه مسکن مستقل را از دادگاه درخواست نماید و دادگاه زوج را مکلف به تهیه خانه مستقل می نماید

درخواست اسکان زوجه بصورت مستقل طبق قانون نیازمند اثبات خوف وضرر جانی می باشد وبدون دلیل موجه دعوی رد میگردد لذا اینگونه درخواست ها اصولا زمانی مطرح میگردد که زوجین بهمراه پدرومادر ویا سایرافراد منزل مشترک داشته باشند وبخواهند مستقل شوند وبه نظر بنده عنوان دعوی اشتباه مطرح گردیده وبا وجود حکم الزام به تمکین قانونا زوجه می بایست تبعیت نماید

سلام، بله زوجه می‌تواند طی دادخواست زوج را الزام به تهیه مسکن مستقل و در حد شان خود برای ادامه زندگی نماید