اگر بعد از پرداخت چک فروشنده مبیع را تحویل ندهد چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۶ #48951029

سلام من با شخصی کار میکردم ۴ میلیون طلب داشت امد گفت حسابم رو بده منم بهش چک دادم دید خریدم زیاده گفت پس چرااز خودم خرید نمیکنی بیا دوتا چک دیگه بده برات بار بفرستم.منم دادم نه بار فرستاد نه چک کل چک هارم برگشت زده الانم اقدام کرده الان باید چیکار کنم میتون املاکم رو درخواست توقیف بزنه

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود الزام به تحویل مبیع مطرح نمایید

با سلام، الزام ایشان را به تحویل مبیع را بخواهید

میتوانید در صورت عدم تحویل مبیع برای الزام ایشان ب تحویل آن طرح دعوی کنید با ثبت دادخواستی بر این مبنی...

سلام دادخواست الزام به تحویل مبیع دهید

در حال حاضر به دلیل عدم تحویل مبیع یا میتوانید معامله را فسخ کنید یا الزام ایشان را به تحویل مبیع بخواهید.