آیا در دادگاه تجدید نظر باید خواهان و خوانده و شهود دوباره حاضر شوند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۱ #48850039

سلام
در رای بدوی دادگاه حکم به اثبات عقد موقت و پرداخت مهریه داده شده و الان من به عنوان پسر اصلا عقد و مهریه رو قبول ندارم و درخواست تجدید نظر کردم آیا در دادگاه تجدید نظر باید خواهان و خوانده و شهود دوباره حاضر شوند یا نه قاضی فقط از روی پرونده دادگاه اولیه و اوراق موجود در پرونده رای می دهد
آیا در دادگاه تجدید نظر من می توانم شهود را دوباره احضار کنم؟ چون در شهادت شهود تناقص و ابهام بسیار زیادی وجود دارد و هم اینکه حرف تمام شهود با هم فرق دارد یعنی یکی یه چیزی گفته و بقیه گفتن نه نبوده همچین چیزی و حالا تمام شهادت خود شهود و با هم دیگه فرق دارد

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دادخواست تجدیدنظر خواهی میتوانید مدعی اختلاف شهادت شهود شوید و امکان احضار شهود وجود دارد.

سلام"معمولا در تجدید نظر نیاز به حضور نیست مگر اینکه دادگاه تجدید نظر تشخیص دهد