آیا ابلاغ پرداخت دیه ،دقیقا بعد از سر رسیدن موعد یکساله فرستاده میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۴۰ #48844662

بنده در پرونده ای به پرداخت دیه ظرف یکسال قمری محکوم شده ام،حال کمتر از ده روز تا موعد سر رسید یکسال قمری زمان باقی مانده ولی هیچگونه ابلاغی برای من ارسال نشده.
آیا ابلاغ دقیقا بعد از سر رسیدن موعد یکساله فرستاده میشه؟
اگه موعد یکساله فرا برسه و هیچگونه ابلاغی برای اینجانب ارسال نشود، آیا وثیقه من توقیف میشه؟
و سوال آخر اینکه جریمه دیرکرد پرداخت ‌دیه مستقیما وصول میشه یا شاکی باید مجدد طرح دعوا بکنه؟
ممنون میشم جواب بدین با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه به نرخ روز محاسبه می شود
با درخواست شاکی به شما ابلاغ می شود و در صورت عدم پرداخت وثیقه ضبط می شود

سلادیه بهرخ روز محاسبه می شود و نیاز به مالبه مجدد شاکی ندارد . درخصوص وثیق ، ابتدا باید شاکی درخواست کند و به شا ابلاغ می گردد . اگر بعد از ابلاغ دیه را نپردازید نسبت به ضبط وثیقه اقدام می گردد .

دیه به نرخ روز است و جریمه ندارد و پس از سپری شدن مدت شاکی بایستی درخواست اجرای حکم کند تا اجرائیه صادر شود .