زنی به رابطه نامشروع با کسی بعد طلاق اعتراف میکند حکمش چیست

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۰۳ #4874

زنی بخاطر اینکه شوهرش بهش خیانت کرده از من میخواست که باهاش رابطه نامشروع برقرار کنم بعد از طلاق شوهرش به این رابطه اعتراف کرده و همه را بر علیه من میکند که انها هم قصد جان مرا کرده و مرا تهدید و از خانه خود بیرون کرده اند و هر جا مرا میبینند به سوی من حمله میکنند انها در و شیشه های ما رو شکستند و مرا به خانه خود نمیگذارند چکار کنم این رابطه هم چند سال پیش بود در اون زن در دادگاه به خاطر بچه دار نشدن شوهرش طلاق گرفته هیچ کدام چیزی ندیدند فقط رن اعتراف میکند ان هم بخاطر ضرب و شتم پدر شوهرش.چگار کنم کمکم کنید من متاهل هستم

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

شما می توانید منکر برقراری رابطه شوید علی ایحال با اثبات رابطه بنا به نوع جرم ارتکابی برای هر دو نفر شما مجازات در نظر گرفته می شود.

موفق باشید