میتونم درخواست بدم که چون توافق نمیتونیم بکنیم در سال زراعی جاری زمین کشت نشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۸ #48516416

سلام وقت بخیر... بنده زمین مزروعی رو با ۳ خواهر دیگم از پدرمون به ارث بردیم بعد فوت پدر تا چند سال به طور مشترک کل زمین رو به یک نفر میدادیم که زمین رو کشت برنج میکرد و سهم هر چهار نفر ما رو میداد بعد از چند سال تصمیم گرفتیم زمین رو تقسیم کنیم و بصورت توافقی زمین رو به ۴ قسمت کردیم و تقسیم نامه هم تنظیم شد که بنده در اخرین لحظه بنا به دلایلی تقسیم نامه و تقسیم رو قبول نکردم و امضا هم نکردم اما خواهرای من گفتن چون ما سه نفر قبول داریم و تو تک نفری و قبول نداری همین تقسیم درست و از سال بعد هر کدام جداگانه روی تقسیمی که خودشون مشخص کردن شروع به کشت زمین کردن و من چون تقسیم و قبول نداشتم کشت انجام ندادم چند سالی گذشت و به همین منوال طی شد که خواهرام شکایت کردن که حتما اون تقسیم نامه باید تنفیذ بشه که دادگاه حکم داد که چون یک نفر که بنده باشم چون امضا نکردم تقسیم نامه تنفیذ نمیشه اما باز هم بعد حکم دادگاه خواهرام روی همون تقسیم نامه به کشت ادامه دادن و من توی این سال ها که ۱۴ سال میشه کشت انجام ندادم و الان شکایت کردم برای تقسیم ترکه و دریافت اجرت المثل ... الان سوال بنده اینه که چون تازه پرونده شکایت من به جریان افتاده و نزدیک فصل کشت هستیم ایا میتونم درخواست بدم که چون توافق نمیتونیم بکنبم در سال زراعی جاری زمین کشت نشه؟ و هیچ کدوم از وراث اجازه کشت نداشته باشن؟ و اگر خیر در کل چه راهی میشه برای سال زراعی جاری با توجه به عدم توافق انجام داد

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی تقسیم نامه معتبر است که در دادگاه تنفیذ شود یا همه ورثه رضایت به تنفیذ داشته باشن شما میتوانید اجرت المثل زمین زراعی بخواهید یا اگر رضایت به زراعت ندارید دادخواست قلع وقمع بدهید

بله شما میتوانید و همچنین نسبت به مهرو موم محل اقدام نمایید تا کسی استفاده شخصی ننماید

بله اگر زمین زیر کشت نرفته باشد میتوانید تا اطلاع ثانوی جلوی کشت را متوقف نمایید اما بهترین راه صلح بین خواهران بدون دادگاه و شکایت است.موفق باشید

بسمه تعالی : برادر گرامی در فرض موارد مطروحه خدمت شما عرض کنم هم شماو هم خواهران بزرگوارشما راه رو اشتباه طی کردید .. ببینید بدون اینکه شکایت کنید و عنوان شکایت را مطرح کنید ابتدا از دادگاه با توجه به اختلاف حادث شذه تقاضای افراز اراضی را ثبت نمایید تا دادگاه هر کدام را برابر با قوانینی که هیچیک متحمل ضرر نشوید در معرض تقسیم قرار دهد .. بطور مثال در ۴ قسمت فرض شده قسمتی که دارای ارزش بیشتریست با قطعه ایی که دارای ارزش کمتریست ابتدا برابر میکنند و قیمت و ارزش یکسان قرار میدهند( طبق چند مدل یکسان سازی ) ..وقتی ارزش هر قطعه با هم یکسان شد دیگر تفاوتی ندارد که چه کسی کدام قطعه را بردارد .. فرضا اگر زمینی که در حال حاضر برای شما در نظر گرفته شده کمتر از دیگر اراضی ارزش داشته باشد باید مابه التفاوت را بپردازند و یا از زمین هایشان به زمین شما اضافه نمایند و الی آخر .. لذا این برادر کوچک شما پیشنهادم تقاضای افراز زمین از دادگاه است .. ولی اگر همه توافق داشتید میتوانستید از اداره ثبت املاک تقاضای تفکیک مال مشاع کنیداما فعلا با توجه به اختلاف فی مابین بهترین راه تقاضای افراز از دادگاه محل اراضی است .
لطیفه کلام .. برادر بودن و بزرگی کردن شما در رضایت و خوشحالی خواهرانتان بی مزد و پاداش الهی نخواهد بود که اگر با رضایت به آنها بدهید هر آنچه که شادمانشان میکند یقین بدانید برکتی در مال شما خواهد افتاد از فضل و عنایت الهی که یقینن برد نهایی با شما خواهد بود . که خواهر هر چه باشد دلخوش به انفاق برادر است