آیا محکوم میشوم با یک برگه پزشکی قانونی؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۹ #48491096

سلام
همسرم از من شکایت کرده در رابطه با ضرب و جرح عمدی و فقط یک نامه از پزشکی قانونی داره
من هم نامه از اداره دارم که اون روز و اون ساعت اداره بودم
حالا رفتیم دادگاه کیفری و قاضی نه حرف منو گوش کرد نه ساعت مورد ادعای اونا رو بیان کرد که من از خودم دفاع کنم و نه اجازه داد قسم بخورم
فقط اظهارات منو نوشت و گفت برید بیرون
و وسط صحبتاش در مورد تماشای پوزیشن های رابطه ای در خانه حرف زد که نمیدونم چرا این سوالو پرسید
منم جواب منفی دادم و آیا همین مورد دلیل بر حکم طلاق میشه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر صرفا با یک برگ نظر پزشکی قانونی محکومیت قابل اثبات نخواهد بود

خیر دوست من توضیحاتتون در این مورد باعث طلاق و یا دلیلی بر طلاق نیست و قاضی محترم هم بر نحوه رسیدگی و سوالاتی که میپرسه دلیلی قانونی و قضایی دارن و هیچ سخن بیهوده ای نمیگن

با سلام و احترام
فقط با گواهی پزشکی قانونی نمیتوان اقدام به صدور حکم محکومیت کرد مگر ادله ای دیگر دال بر این امر داشته باشد

سلام .صرف نامه پزشکی قانونی نمی تواند مثبت چیزی باشد

سلام خیر نامه پزشکی قانونی به تنهایی کفایت نمیکند مگر دلایل یا قرائن دیگری وجود داشته باشد

با سلام
اثبات ضربو شتم وخیانت به همسر یکی از دلایلی هستکه زوجه می تواند تقاضای طلاق کند ودادگاه هم قبول می کند اگر از پزشکی قانونی نامه داشته باشد یا شاهد داشته باشد می تواند اثبات کند وشما اگر بی گناه هستید با رائهی مدارک از خودتون دفاع کنید والزام به تمکین بگیرید