دادستان میگه دیگه دیه ای بشون تعلق نمیگیره پس دیه ماه حرام چی؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۳ #48431891

اگه ممکنه به این سوالم جواب بدید دختر یکی از اقوام سال ۹۶ ماه محرم به قتل رسوندن چون قاتل زیر سن قانونی بود به پرداخت دیه محکوم شد قبل از عید مبلغ ۱۳۰ ملیون توسط دولت پرداخت شد الان دادستان میگه کل مبلغ دیه همینه که دادن دیگه دیه ای بشون تعلق نمیگیره پس دیه ماه حرام چی چرا خانواده قاتل چیزی پرداخت نمیکنن میشه لطفا بهم مشاوره بدید ممنونم

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد دوست عزیز

با سلام
موضوع مبهم است
نمیتوان توضیحاتی داد
حکم بایستی بررسی شود

سلام نیاز هست بصورت کلی توضیح داده شود و پرونده کاملا مطالعه گردد.

حکم دادگاه و توضیحات بیشتر نیاز است باتوضیحات مختصرشما امکان تشخیص وجود ندارد

توضیحات شما بسیار مبهم است و مشخص نکرده اید که میزان ۱۳۰ میلیون دیه بر چه اساسی تعیین شده است . توضیحات خود را به صورت واضح بیان فرمایید تا امکان ارائه پاسخ دقیق فراهم گردد .

با این اطلاعات نمیشود دلیل این امر را حدس زد، حکم دادگاه باید مطالعه شود.