آیا امکان دارد بدون شکایت و طرح دعوی،درخواست گواهی عدم سلامت عقلی پدر را نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۲۵ #48361140

با سلام پدر بنده خانه ملکی خود را به اسم بنده زده و چون پدرم در اثر سکته مغزی قدرت تکلمشون دچار مشکل شده(ولی دارای سلامت عقلی کامل میباشند) برادرانم ادعا میکنند که پدرم رو بردن کمیسیون پزشکی و گواهی عدم سلامت عقلیشون رو گرفتن.
آیا امکان داره بدون طرح دعوی و شکایت از کسی فرزندی از دادگاه درخواست گواهی عدم سلامت عقلی پدرش رو بکنه و در اینصورت روندش به چه صورت هست؟
آیا ادعای برادرانم میتواند درست باشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا امکان داره بدون طرح دعوی و شکایت از کسی فرزندی از دادگاه درخواست گواهی عدم سلامت عقلی پدرش رو بکنه و در اینصورت روندش به چه صورت هست؟
آیا ادعای برادرانم میتواند درست باشد؟

خیر همچین ادعایی ممکن نیست درست باشد زیرا حکم حجر را تنها دادگاه باید صادر کند مضاف بر اینکه شما می توانید از ایشان اصل حکم دادگاه را برای اثبا صحت سخنانشان درخواست کنید

سلام . بر فرض که این کار را انجام داده باشند اثر حقوقی ندارد . مگر این که دادخواست حجر پدر را مطرح کنند و پزشکی قانونی محجور بودن وی را تایید کند سپس اقدام به ابطال انتقال نمایند .

با سلام تا زمانی که در دادکاه حکم حجر ایشان ثابت نشده باشد اعمال حقوقی پدر معتبر بوده و قابل اعتراض نیست. مرجع تشخیص و اعلام دادگاه است نه پزشک.

بدون شکایت وطرح دعوا امکان پذیر نیست