با ابلاغ اظهارنامه عدم تمکین ناشزه می شوم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۷ #48353161

با سلام
شوهرم میگه نمیخواد با من زندگی کنه و منو از خونه بیرون کرده و الان در منزل پدرم هستم. من نفقه ام رو اجرا گذاشتم و تاریخی معین شد تا من و همسرم در شورای حل اختلاف حضور پیدا کنیم.دو روز قبل از روزی که قرار بود بریم شورا برای من اظهارنامه دعوت از زوجه جهت تمکین و حضور در اقامتگاه تعیینی اومده.در اظهارنامه تاریخی برای تمکین مشخص نشده و فقط نوشته تقاضا دارم پس از رویت اظهارنامه در صدد مراجعت به اقامتگاه مشترک جهت تمکین برآیید.باید چکار کنم آیا روز دادگاهی جهت تمکین مشخص میشه و باید برم اونجا و علت عدم تمکین و ذکر کنم؟ آیا با این اظهارنامه من ناشزه محسوب میشوم؟ چطور میتونم ثابت کنم اون منو از خونه بیرون کرده و نمیخواد باهام زندگی کنه؟ در صورتی که همسرم در اظهارنامه نوشته من خودم منزل ترک کردم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ناشزه بودن شما با اظهارنامه اثبات نخواهد شد بلکه نیاز به حکم دادگاه خواهد بود

سلام وقت بخیر
قاعدتا در اظهارنامه موعدی تعیین میشود و اینکه ارسال اظهارنامه مبنی بر عدم تمکین زوجه،زوجه ناشزه محسوب نمیشود و اینکه در صورت داشتن شواهد و مدارک مستدل و موجه میتوانید ادعای خود را در خصوص بیرون کردن زوجه توسط زوج از محل سکونت مشترک،نفقه اجرا گذاشته خود را متتاسب با شرایط طرفین دریافت کنید.

با سلام
به منزل مشترک مراجعه نموده و با پلیس ۱۱۰ تماس حاصل فرمائید تا تمکین شما را گزارش نماید

صرف اظهارنامه ناشزه شناخته نمی شوید اما دلیل بر ناشزه بودنت هست مگر تمکیندکنی

به صرف اظهارنامه ناشزه محسوب نخواهید شد، نیاز به صدور رای قطعی است

سلام خیر صرف اظهارنامه ماشزه تلقی نخواهید شد

سلام و درود
صرف اظهارنامه حاکی از ناشزه بودن نیست چراکه نیازمند حکم دادگاه است
در صورت داشتن ادله و مستندات مبنی بر بیرون نمودن شما ارایه نمایید
موفق و موید باشید