آیا بازداشت در زندان و بعد 3 روز آزاد شدن به علت رضایت طرف آن هم زیر حکم سوء پیشینه به همراه خواهد داشت

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۷۲ #4832

سلام

دوسال پیش سه شنبه به دلیل متن پیامک و فحش ناموسی به یک دختری که به طور حضوری برای من مزاحمت ایجاد میکرد حکم جلب سیار من را گرفت و با نقشه ای قبلی و کشاندنم به محل مورد نظر من را بازداشت کردن همان شب را در بازداشگاه کلانتری سپری کردم و فردای همان روز یعنی چهار شنبه با گذاشتن وثیقه به کلانتری آزاد شدم این در حالی هست که هنوز پرونده ام به دادگاه نرفته بود چهارشنبه را آزاد بودم تا اینکه پنجشنبه پرونده من را به دادگاه ارجاع دادن وبازپرس(قاضی اول) از طرفی برای من 8میلیون قرار وثیقه صادر کرد و از طرفی دیگر از دریافت وثیقه امتناع نمود وبا غرض ورزی من را راهی زندان کرد در زندان از من انگشت نگاری نشد و تنها اثر انگشتی که از من گرفتن یک اثر انشت سبابه که فکر میکنم مربوط به تحویل دادن وسایلهای شخصی ام بود بعد ازسپری کردنه 3 شب در زندان یعنی روز یکشنبه موفق به اخذ رضایتنامه کتبی و آزادی از زندان شدم. و فردای همان روز به دفتر قاضی اجرای احکام رفته و او نیز پرونده من را مختومه اعلام کرد و 100 هزار تومن جریمه نقدی شدم. میخواهم بدانم که برای من سوئ پیشینه رد شده است یا خیر؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای استعلام سوء پیشینه می توانید به پلیس +10 مراجعه نمایید.
موفق باشید