برای تغییر مجدد فامیلی؛ آیا باید از طریق دادگاه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۳ #48190118

با سلام و وقت بخیر...اینجانب ۳۸ ساله و متولد بهبهان هستم.پدرم در دوسالگی من، نام خانوادگی اش را تغییر داد و به تبع نام خانوادگی من نیز عوض شد و در توضیحات شناسنامه من آورده شده..اکنون من میخواهم نام خانوادگیم را به دلیل حفظ هویت زادگاهم برای فرزندانم و حق قانونی خود تغییر دهم یا حداقل پسوند آن را به نام زادگاهم تغییر دهم..آیا باید از طریق دادگاه اقدام کنم و آیا نتیجه میدهد؟سپاسگذارم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،تنها یک بار امکانپذیر است.

سلام فقطیکبار می توانستید تغییر دهید

سلام
دادخواست حقوقی به دادگاه حقوقی مبنی بر تغییر نام خانوادگی مطرح نمایید