آیا در دادخواست مطالبه خسارات جرم میزان خواسته به صورت مبلغ درج شود طبق قانون اموال مسترد خواهد شد و نه بهای مال؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۳ #48173267

سلام.نحوه شکایت مطالبه خسارات ناشی از جرم خیانت در امانت با رای قطعی کیفری با توحه به خیانت تعمیرکار در برداشتن قطعات خودروی امانی که ابزار کار مسافرکشی بوده و اینکه در مدت فوق که خودرو را تصرف و اوراق کرده از کار و درامدهای حاصله محروم شدم به چه میزان و مبلغ؟ و خودرو مدل پایین بوده اما اکثر قطعات خودرو که باز شده و دیگر وحود ندارد توسط خواهان با قطعات مدل بالا و نو تعویض شده بوده در صورت تامین دلیل کارشناس با چه متر و معیاری نسبت به تامین دلیل قطعاتی که مسروقه و قطعاتی مثل سیستم صوتی و نوع روکشها و رینگ و لاستیکها و دیگر موارد و میزان خسارات وارده صورتجلسه تنظیم و براورد خسارت مینماید!؟
اتومبیل فعلی با قطعات اسقاطی که مجرم با قطعات اصلی جایگزین کرده گوشه ای از حق بنده نیست؟! و منافع ممکن الحصول با چه معیاری محاصبه میشود و ایا در قسمت خواسته مبلغ بنویسم و یا با نظز کارشناس بنویسم؟! در مورد اجرت المثل این ایام هم راهنمایی بفرمایید والبته خسارات عدم دسترسی به خودروی شخصی و تصرف ان توسط مجرم و تحمیل هزینه های ایاب و هاب با اژانس یک خانواده و خسارات بیمه الکی

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جهت مطالبه خسارات وارده ناشی از جرم ابتدا درخواست تامین دلیل ( هم برای خسارات وارده و خسارت عدم النفع و هزینه هایی که انجام داده اید و همچنین بابت کارشناسی قطعات خودرو ) باید مطرح شود. پس از اخذ نظر کارشناس که در پرونده تامین دلیل ارائه شده باید دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید.
در خصوص اینکه بر روی خودرو توسط شما قطعات نو و مدل بالا خریداری و نصب شده و توسط فرد خائن با قطعات کارکرده و اسقاطی جایگزین شده میتوانید با ارائه فاکتور خرید و شهادت تعمیرکاری که خودرو را با قطعات نو تعمیر کرده بوده ادعای خود را اثبات کنید.
در خصوص منافع ممکن الحصول : طبق نظریه اداره حقوقی قوه قضایی منافع ممکن الحصول منافعی هستند که مقتضی وجود آنها حاصل شده باشد. که مشمول وضعیت شما میشود.و قابل مطالبه است.
در خصوص عدم النفع : منافعی هستند که به احتمال در آینده ایجاد می شده است که در نتیجه ارتکاب جرم ، این سود احتمالی از دست رفته است. هر دو مورد از طریق انجام کارشناسی قابل ارزیابی می باشد.
در قسمت ستون خواسته مبلغی را مقوم نموده واضافه نمایید ((با جلب نظر کارشناس).
در خصوص اجره المثل هم باید دادخواست بدهید.