تصادف، جراحی دست بابت شکستگی، مطالبه دیه گردن

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸ #48097655

سلام، من دوماه پیش تصادف کردم، دستم شکست و جراحی شد. شب حادثه گردن درد هم داشتم ولی تا دستم عمل شد نزدیک یک ماه طول کشید بعد به دکترم گفتم که برای گردنم هم بنویسه و گفت الان نمیتونی دستت رو صاف کنی بزار خوب شد بعد. دکتر سه ماه استراحت داده.
می‌خواستم ببینم اگر الان برم برای گردنم اقدام کنم می‌تونم دیه‌ش رو بگیرم یا نه؟

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه در گزارش پزشکی قانونی این امر درج و ثبت شده باشد امکان مطالبه وجود دارد در غیر این صورت، درد گردن قابل انتساب به حادثه نخواهد بود.

سلام اگر در پزشکی قانونی این موضوع درج شده باشد امکان مطالبه وجود دارد در غیر این صورت خیر.

سلام چنانچه در پزشکی قانونی ابراز درد در ناحیه گردن ثبت شده باشد یا در اورژانس در شرح تصادف این عنوان هم وجود داشته باشد بله قابل اقدام است در غیر اینصورت انتساب عارضه گردن به تصادف موصوف سخت خواهد بود

سلام، وقت بخیر با گواهی پزشکی قانونی نیز می توانید در این خصوص طرح دعوا نمایید.

سلام در صورتی که بتوانید اثبات کنید جراحت حاضر از منشا و تاثیرات آن تصادف بوده است میتوانید شکایت کنید و مطالبه دیه نمایید ولی با توجه به گذر زمان اثبات این موضوع امری تخصصی بوده و نیازمند ادله و دلایل مثبته زیادی است