همسرم با عنوان توهین،تهدید و افترا از من شکایت نموده،اگر در دادسرا حاضر نشوم،حکم جلبم صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۷۷ #48086293

سلام
خانمم از بنده بدلیل توهین تهدید و افترا شکایت کرده،کلانتری من را احضار کرد، طبق مدارکی که خانمم داشت به بعضی موارد اقرار کردم، حالا دادسرا برای فردا احضار کرده تلفنی.
آیا فردا دادسرا حکم میده؟
واجرا می کنه؟
آیا اگر دادسرا نروم جلب صادر میکنه؟
ممنونم
میگم نکنه فردا برم دادسرا جلبم کنن.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادسرا اختیار صدور حکم و اجرا ندارد در انجا به همراه فیش حقوقی و یا جواز کسب حاضر و از خود دفاع کنید. در کل سعی کنید با توجه به ماهیت خانوادگی اختلاف رضایت شاکی را اخذ کنید.

احضار باید قانونی باشد. در صورت عدم حضور بعد از ابلاغ قانونی حکم جلب صادر می شود. با توجه به میزان اتهام وثیقه یا کفیل مناسب به همراه داشته باشید.

سلام احضار باید به صورت کتبی صورت بگیرد و اگر بعد از احضار کتبی حاضر نشوید حکم جلب شما صادر می شود .

دادسرا یعنی شروع تحقیقات . حتما دادسرا بروید به همراه کسی که فیش حقوقی دارد

سلام و وقت بخیر
اگر در جلسه رسیدگی حضور پیدا نکنید ، مجددا به دادرسی جلب می شوید در غیر اینصورت می توانند حکم جلب صادر نماید و اگر محکوم شوید ممکن که برای شما قرار وثیقه صادر شود لذا بهتر است وثیقه همراه داشته باشید.