با توجه به اینکه تنها نان آور مادرش هست با توجه به غیبتش میتونه اقدام به معافیت کفالت بکنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹ #48051931

با سلام
در رابطه با کفالت سربازی یکی از بستگانم که ایشان ۲۵ ساله هم اکنون تک پسر میباشد و برادرش که اعتیاد به شیشه داشت و چند بار به کمپ فرستادن ولی ناموفق بود ۶ ماه پیش در حادثه ای فوت کرد. البته قبل از اعتیاد و فوت، معافیت پزشکی گرفته بودند. پدرش هم ۱۰ سال پیش در حادثه ای پاش قطع شد و پیوند زدند و در تامین اجتماعی از کارافتادگی کلی شدند. پدرش اعتیاد به تریاک داره و نان آور خونواده نیس و فقط گاهی خونه میاد. مادرش هم چند ماه پیش کمر را عمل کرد و تحت مراقبت پزشکی هست و همچنین افسردگی بعد از فوت پسرش مبتلا شده. خواهر نامبرده هم یکسال پیش ازدواج کرد و حتی جهیزیه خواهرش را ایشان فراهم کرد. ممنون

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر . یکی از شروط اولیه برای درخواست کفالت ، نداشتن غیبت از سوی مشمول است .

سلام همانطوری که از سوال پیداست مشمول دارای غیبت می باشد نمی تواند از معافیت استفاده نماید و چون در این مورد از موارد خاص می باشد چنانچه از طریق ۱۹۷ ناجا می باشد می تواند ملاقاتی را رئیس سازمان وظیفه سردار مهری یاجانشین ایشان سردار علیدوست و یا از طریق ستاد کل نیروهای مسلح توضیحی بر غیبت خود داشته باشد مثلا بیماری خاص و یا فوت یکی از بستگان درجه یک و از این قبیل توجیه غیبت نموده و مدعی معافیت قانونی شود در غیر این صورت در صورت وجود غیبت نمیتوان ازمعافیت استفاده نمود