صدای ضبط شده در دادگاه چقدر مورد تایید هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۴ #47958888

با سلام وخسته نباشید
صدای دعوا و ضرب و شتم و از خانه بیرون کردن خانم آیا صدای ضبط شده مدرک محسوب میشود و
سوال دوم هم اینکه آیا برای خانه ی همسرم که بصورت قولنامه هست میتوان برای مهریه توقیف کرد سندش هنوز درنیامده ؟یا کلا خانه برای مهریه توقیف نمیشود و باید مال اضافه باشد که توقیف شود ؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
صدای ضبط شده یک اماره قضایی میباشد که اگر با دلایل دیگر برای قاضی حصول علم شود میتوان حکم صادر کرد.
خانه با قولنامه ملک میباشد و تحت شرایطی قابل توقیف است. البته اگر با شرایطی جز مستثنیات دین باشد قابل توقیف نیست. مستثنیات دین ماده ۲۴ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی است.

صوت ممکن است بعنوان اماره در کنار دلایل دیگر مورد پذیرش قرار بگیرد.
اگر در آن سکونت دارد چون مستثنیات دین است درد صورت توقیف هم با اعلام ایشان رفع توقیف میگردد

صدای ظبط شده به تنهایی کافی نخواهد بود .
در صورتی که سند بنام نباشد قابل توقیف نیست.
و اگر تنها ملک وی باشد و در ان سکونت دارند مستثنیات دین محسوب می شود.

صدای ضبط شده به تنهایی نمی تواند جرم را اثبات کند مگر اینکه همراه قرائن وامارات دیگر موجب حصول علم برای قاضی شود.

سلام
صدای ضبط شده به تنهایی نمی تواند جرم را اثبات کند مگر اینکه همراه قرائن وامارات دیگر مانندگواهی پزشکی قانونی وتحقیق محلی یا گزارش مامورین و.... موجب حصول علم برای قاضی شود..
یک باب منزل متعارف و در شان زوج جزو مستثنیات دین می باشد وتوقیف نمی شود ..اما به هر حال خانه های قولنامه ای هم طی شرایطی قابل توقیف می باشد