ورود به عنف و بردن فرزندم زندان دارد یا جریمه نقدی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #47920101

سلام وعرض ادب دیشب دامادم با همسرم که مادر خانمش هست در نبود من امدن درب خانه ی خواهرم وتا در نیمه باز کردن خانمم به زور وارد خانه ی خواهرم شده بعدشم پشت سرش دامادم با اینکه هیچکه نگفته بیا تو امدن داخل با کعش وارد حال منزل شدن بچه ام سر سفره ی غذا برداشتن ورفتن ودامادم توهین کرده وبا غردلی رفتن چندین زن وبچه داخل بودن بدون هماهنگی وارد شدن که شاهدن ودورلین درب منزل هم تصاویرش ضبط شده موجوده ولی کسی باهاش درگیر نشده ایا مجرمند ایا با وجود شاهد ودوربین وبدون اجازه امدن قاضی فقط جریمه ی شان می کند در ضمن من وهمسرم باهم طلاق نگرفتیم وقبلا گفته بودم بچه اصلا خواستی بهت میدم خانم جوتب ندادن ولی با زور داماد بچه بردند ایا چند جرم مرتکب شدن میخوام شکایت کنم ابروم جلو فامیلام برد دامادم چکنم ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هتک حرمت و ورود به عنف به منزل دیگری بوسیله اشخاص عادی دارای عنوان مجرمانه ایست که در قانون مجازات اسلامی برای آن مجازات تعیین شده است و هیچ کس حق ندارد بدون رضایت دیگری و با زور وارد حریم دیگران شود.

با سلام.
بله هر دوی ابن عملها جرم بوده و مجازات سنگین دارد.
پیگیری نمایید.

سلام
ورود به عنف به منزل دیگری و بردن بچه بدون اجازه هر دو جرم است و می توانید شکایت کنید.