ادعای تصادف، ثبت اظهارات در کلانتری، الزام به کارشناسی خودرو

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۳ #47910666

سلام، یک راننده موتوری ادعا می‌کند که من بهش زدم و فرار کردم و از من شکایت کرده. من اظهارات خودم را به کلانتری دادم و ادعا را نپذیرفتم و الان راننده موتوری زنگ زده میگه ماشینت را باید بیاری برای کارشناسی. الان من باید ماشین ببرم؟ چون در کلانتری گفتن اگر لازم باشه برام پیامک میاد که ماشین را ببرم برای کارشناسی ولی پیامکی برای من نیومده.

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ، بهتر است منتظر باشید تا از طریق کلانتری یا سامانه ثنا برای کارشناسی به شما اطلاع رسانی شود.

سلام قرار کارشناسی ابلاغ می شود و خود کارشناس برای حضور تماس می‌گیرد

سلام خیر در صورتی که به شما ابلاغ رسمی شود ماشین را به کارشناسی ببرید.

با سلام
چنین اقدامی نکنید . جهت اثبات ادعایشان باید از طریق دادگستری اقدام و به شما ابلاغ (در سامانه ) گردد ، در غیر این صورت اقدامات مدعی محمل قانونی نداشته فلذا تا قبل از ابلاغ و مسجل شدن پیگیری قانونی وی، هیچ اقدامی ننمایید .

سلام . خیر تا قبل از دریافت ابلاغیه دادگاه و صدور دستور قضایی
نباید خودروی خود را به هیچ محلی جهت کارشناسی ببرید .موارد در سامانه ثنا رسما به شما ابلاغ می شود .

با سلام
خیر بدون ابلاغ رسمی و به صرف اظهارات شاکی، خودرو خود را به هیچ محلی جهت کارشناسی نبرید.

درود بر شما
سوال شما کمی مبهم است، آیا واقعا تصادفی رخ داده است یا خیر؟
صرف ادعای کسی که چیزی ثابت نمیشود. اگر واقعا تصادفی بوده و خسارتی وارد شده باشد، راننده موتوری باید با گزارش کلانتری و کروکی پلیس راهور و مستندات دیگری مانند شهادت شهود و یا فیلم دوربین علیه شما حسب مورد در محاکم حقوقی جهت مطالبه خسارت و یا در محاکم کیفری جهت مطالبه دیه طرح دعوا و شکایت نماید.
در صورت طرح دعوا علیه شما، پیامک مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و ابلاغیه نیز در سامانه ثنا اگر داشته باشید قابل مشاهده خواهد بود.
تا قبل از دریافت ابلاغیه دادگاه و صدور دستور قضایی نیازی نیست و
نباید خودروی خود را به هیچ محلی جهت کارشناسی ببرید.
فقط ابلاغیه دادگاه و دستور مقام قضایی ملاک عمل می باشد.
موفق باشید