بابت صدمه حین خدمت چگونه اقدام و شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۶ #47895253

درحین خدمت نیرو انتظامی مصدوم شدم. رباط و مینیسکم پاره و عمل کردم. ۱۳ درصد معلول خدمتی شدم و دیه رو گرفتم. بعد چند ماه پیش دکتر که عملم کرد رفتم که گفت رباط و مینیسکت پاره هستن.
من متاهلم. لیسانس عمرانم سرما واقعا ادیت میشم واسه نشستن درد دارم. جدیدا کمرم قفل میشه.
بخاطر همین پا من ۲ تا از موقعیتهای شغلیمو از دست دادم در پیگیری مجدد برای تعیین وضعیتم هیچ جوابی ندادن من سالم رفتم ولی الان این شد وضعیتم.

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گزارش واقعه تاثیر بسزایی در تعیین وضعیت شما داشته که اگر شرایط لازم را دارید اقدام به طرح شکایت در جهت دریافت جانبازی اقدام نمایید